You are here: Home » Nederlands » INDO-NED uw partner

IndoNed uw partner in ondernemen

INDO-NED uw partner in ondernemend Indonesie

INDO-NED company consultancy is opgericht in februari 2005. Onze consultants hadden reeds de nodige ervaring opgedaan op het gebied van oprichten van ondernemingen, administratie, belastingen en procedures van vergunningen. De onderneming is kleinschalig van opzet en client gericht. Met nevenvestigingen op diverse eilanden en samenwerkingsverbanden zijn wij in staat snel en correct te werken.

Een van onze activiteiten is het begeleiden van particulieren en ondernemers die zich willen vestigen in Indonesie. Samen met de Indonesische overheidsinstellingen bekijkt INDO-NED hoe het vestigen zo efficiënt mogelijk kan verlopen.

INDO-NED onderneemt om uw onderneming in Indonesië te kunnen begrijpen en te begeleiden.

Onze commerciële benaderingswijze versterkt onze reputatie van een goede management, iets dat onze cliënten op prijs stellen.

Samen met onze clienten formuleren wij van te voren de doelstellingen voor een goede management om zodoende problemen te voorkomen en efficient te werken. Om goed te kunnen adviseren krijgen onze consultants periodiek bijscholing om zodoende op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Verder werken wij nauw samen met de overheid, accountants, advocaten en notarissen. Alleen op die wijze kan de cliënt goed bedient worden.